Osnovan Klub roditelja i vaspitača Veseli vrtić

Poštovani roditelji i vaspitači, sa ponosom vas obaveštavamo da je naš vrtić pokrenuo inicijativu da se formira Klub roditelja i vaspitača, koji omogućava roditeljima da sa vaspitačima direktno učestvuju u radu vrtića i doprinesu stvaranju kvalitetnih uslova za vaspitanje i obrazovanje naše dece.

Klubovi roditelja i nastavnika predstavljaju grupe koje čine roditelji i nastavnici zainteresovani da se aktivnije uključe u kreiranje i realizaciju programa koji predstavljaju podršku za sve učesnike u vaspitno obrazovnom procesu – decu, roditelje i vaspitače. Klubovi roditelja i nastavnika kreirani su širom zemlje uz podršku UNICEF –a i Fondacije za otvoreno društvo i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Ukoliko želite da predložite inicijative ili aktivnije učestvujete u programima i aktivnostima koje se pokreću na nivou vrtića u vezi sa: unapređenjem bezbednosti dece, kreiranjem podsticajne atmosfere u vrtiću za rad i boravak dece, vaspitača i roditelja, doneste ili podržite razvoj programa koje doprinose da deca razviju veštine, unaprede znanja, upoznaju druge sredine kroz realizaciju programa u prirodi, pridužite nam se  u radu Kluba.

Ukoliko želite da saznate više, slobodno nas kontaktirajte kroz priloženu kontakt formu ili se raspitajte u vrtiću kod vašeg vaspitača.

U nadi da ćemo zajedno sarađivati i družiti se, srdačno Vas pozdravljamo!

Vaspitači i roditelji

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *